Gizlilik ve KVKKK Metni

Poyrazolive’de, şirket değerlerimizi dahil etmek amacıyla kullanıcı verilerini aşağıdaki Gizlilik Politikasına göre toplar ve yönetiriz: şeffaflık, erişilebilirlik, akıl sağlığı, kullanılabilirlik. Bu belge Poyrazolive Hizmet Koşulları’nın bir parçasıdır ve Poyrazolive.com’u (“Web Sitesi”) kullanarak bu Gizlilik Politikası ve Hizmet Koşulları’nı kabul etmiş olursunuz. Lütfen Hizmet Şartlarını bütünüyle okuyun ve tanımlar ve iletişim bilgileri için bunlara bakın.

(a) Toplanan Veriler

Trafiği izlemek ve hataları düzeltmek için Web Sitesinin her ziyaretçisinden anonim veriler topluyoruz. Örneğin, web istekleri, bu tür isteklere yanıt olarak gönderilen veriler, İnternet Protokolü adresi, tarayıcı türü, tarayıcı dili ve istek için bir zaman damgası gibi bilgileri topluyoruz.

Profilinizi ve onunla ilişkili belgeleri ve yorumları kaydedebilmek için oturum açmanızı ve belirli kişisel bilgileri (adınız ve e-posta adresiniz gibi) sağlamanızı rica ediyoruz. Bunları veya diğer oturum açma temelli özellikleri etkinleştirmek için, size kolaylık sağlamak amacıyla oturum bilgilerini depolamak için çerezleri kullanıyoruz. Çerezleri engelleyebilir veya silebilir ve Poyrazolive’i kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak yaparsanız, Web Sitesine her giriş yaptığınızda kullanıcı adınız ve şifreniz istenecektir. Web Sitesinin belirli özelliklerinden yararlanmak için, bize resminiz veya kişisel Web Siteniz gibi diğer kişisel bilgileri vermeyi de seçebilirsiniz, ancak bu özellikleri kullanma ve bu tür verileri sağlama kararınız her zaman gönüllü olacaktır.

Profilinizle ilişkili verilerinizi görüntüleyebilir, değiştirebilir ve kaldırabilirsiniz. Hesabınızı silmeyi seçerseniz, lütfen support@poyrazolive.com adresinden bizimle iletişime geçin; bu talebi en kısa sürede yerine getireceğiz.

Ayrıca Chorus.ai’yi müşteriye yönelik ekiplerimizle yapılan satış ve durum çağrılarını kaydetmek için kullanırız. Aramanız sırasında herhangi bir kişisel bilgiyi paylaşmayı seçerseniz, bu kayıtlar kişisel bilgilerinizi içerebilir. Kayda başlamadan önce sizi bilgilendireceğiz, ancak Chorus.ai tarafından kaydedilen çağrıyı iptal edemezsiniz. Google hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen https://www.google.com/ adresini ziyaret edin. Google.com’un arama kayıtlarını nasıl koruduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen https://www.google.com adresini ziyaret edin.

Küçükler ve çocuklar Poyrazolive kullanmamalıdır. Web Sitesini kullanarak, bağlayıcı bir anlaşma yapmak için yasal kapasiteye sahip olduğunuzu beyan edersiniz.

(b) Verilerin Kullanımı

Kişisel bilgilerinizi yalnızca size Poyrazolive hizmetlerini sağlamak veya sizinle hizmetler veya Web Sitesi hakkında iletişim kurmak için kullanırız.

Poyrazolive’e yüklemeyi tercih edebileceğiniz belgelerle ilgili olarak, bu tür belgelerin mahremiyetini ve gizliliğini ciddiye alıyoruz. Tüm belgeleri şifreleriz ve belgelerde yaptığınız redacted düzenlemeleri kalıcı olarak sileriz. Bir belgeyi herkese açık hale getirmeyi seçerseniz, herkese açık verileri koruyamadığımız ve sorumlu olabileceğiniz herhangi bir gizlilik yasası ihlalinden sorumlu olmadığımız için kişilere ve adreslere yapılan tüm referansları düzeltmenizi öneririz.

Kişisel bilgiler de dahil olmak üzere, hakkınızda sakladığımız verilere yetkisiz erişime karşı koruma sağlamak için endüstri standardı teknikler kullanıyoruz.

Bize sağladığınız kişisel bilgileri, aşağıdaki durumlar dışında, izniniz olmadan paylaşmayız:

– bunu yapmak kendi isteğinizi yerine getirmek için uygundur;
– Hizmet Şartlarımızı uygulamak için gerekli olduğuna veya bunun yasal olarak gerekli olduğuna inanıyoruz;
– dolandırıcılık, güvenlik veya teknik sorunları tespit etmek, önlemek veya ele almak için gerekli olduğuna inanıyoruz;
– aksi halde bizim veya başkalarının mülkiyetini, yasal haklarımızı korumak.

Poyrazolive Amerika Birleşik Devletleri’nden işletilmektedir. Web Sitesini TR dışından ziyaret ediyorsanız, bize sağladığınız tüm kişisel bilgilerin bu politikaya göre işlenmesini kabul etmektesiniz.

Poyrazolive sizinle e-posta veya başka yollarla iletişime geçebilir. Örneğin, Poyrazolive size Poyrazolive veya Poyrazolive’in ilgileneceğinizi düşündüğü diğer üçüncü taraflarla ilgili tanıtım e-postaları gönderebilir veya Poyrazolive web sitesini kullanımınız hakkında sizinle iletişim kurabilir. Poyrazolive, bizden bir e-posta açtığınızda bir onay e-postası yoluyla bizi uyarmak için teknolojiyi de kullanabilir. E-posta bildirimlerinin alt bilgilerinde bulunan uygun bağlantıya tıklayarak e-posta bildirim tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Poyrazolive’den e-posta almak istemiyorsanız, lütfen Poyrazolive e-postalarının alt kısmında e-posta almayı devre dışı bırakın.

 

(c) Verilerin Paylaşılması

Kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşmayız. Poyrazolive Web Sitesini ve hizmetini iyileştirmemize yardımcı olmak için yalnızca toplu, anonimleştirilmiş veriler periyodik olarak harici hizmetlere iletilir. Şu anda Google Analytics (trafik analizi, SEO optimizasyonu), Mailchimp (posta listesi yönetimi), Zendesk (e-posta desteği) ve Chartbeat (analitik) kullanıyoruz. Bu üçüncü tarafların tam olarak hangi verileri çıkardığını aşağıda listeledik. Daha fazlasını öğrenmek için kendi Gizlilik Politikalarına göz atmaktan çekinmeyin.

– Google Analytics: anonim (reklam sunma alanları, tarayıcı türü, demografi, dil ayarları, sayfa görünümleri, saat/tarih), takma ad (IP adresi)

Ayrıca Twitter, Google+, LinkedIn ve Facebook gibi hizmetler tarafından sağlanan sosyal düğmeleri kullanıyoruz. Bu üçüncü taraf hizmetlerini kullanmanız tamamen isteğe bağlıdır. Bu üçüncü şahıs hizmetlerinin gizlilik politikalarından ve/veya uygulamalarından biz sorumlu değiliz ve bu üçüncü şahıs hizmetlerinin gizlilik politikalarını okumak ve anlamaktan siz sorumlusunuz.

Bizim adımıza belirli görevleri yerine getiren ve kontrolümüz altında olan kişiler ve diğer kuruluşlar (“Temsilcilerimiz”) istihdam eder ve bunlarla sözleşme yaparız. Size ürün veya hizmet sağlamak için kişisel bilgileri Temsilcilerimizle paylaşmamız gerekebilir. Örneğin Chorus.ai, müşteriye yönelik ekiplerimizle herhangi bir arama sırasında kişisel bilgilerinizi paylaştığınız ölçüde kişisel bilgiler alabilir. Size farklı bir şekilde söylemediğimiz sürece, Temsilcilerimizin Kişisel Bilgileri veya onlarla paylaştığımız diğer bilgileri bize yardımcı olmak için gerekli olanın ötesinde kullanma hakları yoktur. İşbu belge ile Kişisel Bilgilerin Temsilcilerimizle paylaşılmasına izin veriyorsunuz.

Varlıkları satın almayı veya satmayı seçebiliriz. Bu tür işlemlerde, kullanıcı bilgileri genellikle devredilen işletme varlıklarından biridir. Ayrıca, biz veya varlıklarımızın tamamına yakını satın alınırsa veya işimizi kaybedersek veya iflas edersek, kullanıcı bilgileri üçüncü bir tarafça devredilen veya edinilen varlıklardan biri olacaktır. Bu tür aktarımların gerçekleşebileceğini ve bizi veya varlıklarımızı edinenlerin kişisel bilgilerinizi bu politikada belirtildiği şekilde kullanmaya devam edebileceğini kabul etmektesiniz.

Poyrazolive GDPR Gizlilik Bildirimi

Avrupa Birliği’nde (“AB”), Birleşik Krallık’ta, Lihtenştayn’da, Norveç’te veya İzlanda’da bulunuyorsanız, Kişisel Verilerinizle ilgili olarak AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği (“GDPR”) kapsamında ek haklara sahip olabilirsiniz. aşağıda belirtilen.

Bu GDPR Gizlilik Bildirimi için, GDPR’de tanımlandığı şekilde “Kişisel Veriler” ve “işleme” terimlerini kullanıyoruz, ancak “Kişisel Veriler” genellikle bir kişiyi bireysel olarak tanımlamak için kullanılabilecek bilgiler anlamına gelir ve “işleme” genel olarak şunları kapsar: toplama, kullanma, saklama ve açıklama gibi verilerle bağlantılı olarak gerçekleştirilebilecek eylemler. Poyrazolive, Inc. (“Poyrazolive”), Hizmetlerle bağlantılı olarak işlenen Kişisel Verilerinizin denetleyicisi olacaktır, ancak bu tür müşterilere hizmet sunmamızla bağlantılı olarak müşterilerimizin son kullanıcılarına veya çalışanlarına ait Kişisel Verileri de işleyebiliriz. , bu durumda Kişisel Verileri işleyen biziz ve müşteri kontrolördür. Denetleyicisi olduğumuz veri haklarınız ve işleme faaliyetleriniz hakkında daha fazla bilgi için lütfen info@poyrazolive.com adresinden bizimle iletişime geçin.

Uygulanabilir olduğunda, bu GDPR Gizlilik Bildirimi, mevcut gizlilik politikamızı tamamlamayı ve onun yerine geçmeyi amaçlamaktadır). Bu GDPR Gizlilik Bildirimi ile Gizlilik Politikamız arasında herhangi bir çelişki olması durumunda, Kişisel Verileri daha fazla koruyan politika veya kısım, bu tür bir çatışmanın kapsamını kontrol edecektir. Bu bildirimle veya aşağıdakilerden herhangi birinin sizin için geçerli olup olmadığıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle privacy@Poyrazolive.com adresinden iletişime geçin.

Kişisel Verileri Nasıl İşliyoruz:

Kişisel Verilerinizi yalnızca bunu yapmak için yasal bir dayanağımız varsa işleyeceğiz. İşleme için yasal dayanaklar, aşağıda daha ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, rıza, sözleşme gerekliliği ve “meşru menfaatlerimiz” veya başkalarının meşru menfaatlerini içerir. Bazı durumlarda, Kişisel Verileri, bu tür Kişisel Verileri topladığımız sırada bize açıkça verdiğiniz rızaya dayalı olarak işleriz. Kişisel Verilerinizi rızanıza dayalı olarak işlediğimizde, bu bilgiler toplama anında ve noktasında size açıkça belirtilecektir. Zaman zaman, sizin veya diğer veri sahiplerinin hayati çıkarlarını korumak için gerekliyse veya kamu yararına yürütülen bir görev için gerekliyse, yasal bir yükümlülüğe uymak için Kişisel Verileri işlememiz gerekebilir. .

Sizden Hangi Kişisel Verileri Topluyoruz ve Kişisel Verilerinizi Nasıl Kullanıyoruz?

Bu tür Kişisel Verileri doğrudan bize verdiğinizde, iş ortaklarımız veya hizmet sağlayıcılarımız gibi üçüncü taraflar bize sizinle ilgili Kişisel Veriler sağladığında veya hakkınızdaki Kişisel Verileri kullanımınızla bağlantılı olarak otomatik olarak topladığımızda sizinle ilgili Kişisel Verileri topluyoruz. hizmetlerimiz.

Doğrudan sizden topladığımız bilgiler:
Aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, bize bu tür Kişisel Verileri sağladığınızda belirli Kişisel Verileri doğrudan sizden alırız:

– Adı
– Soyadı
– E-posta adresi
– Posta adresi
– Telefon numarası
– Ülke
– İş unvanı

– Müşteriye yönelik ekiplerimizle kayıtlı bir aramada paylaşmayı seçebileceğiniz diğer Kişisel Veriler

Hizmetleri size Hizmet Şartlarımıza uygun olarak sunabilmemiz için bu Kişisel Veri kategorilerini sözleşme gereği olarak toplar ve işleriz. Örneğin, bize adınızı ve soyadınızı vermezseniz sizin için bir hesap açamayız. Sözleşme gereği Kişisel Verileri işlediğimizde, bu Kişisel Verilerin sağlanamaması, Hizmetlerin bu Kişisel Verileri gerektiren bazı veya tüm kısımlarını kullanamamanıza neden olacaktır.

Bize sağladığınız zaman da sizden kullanıcı içeriği toplayabiliriz. Örneğin Hizmetler, gönderdiğiniz yorumları, gönderileri ve kullanıcı yazı örneklerini bize sağlamanıza izin verir ve bu tür içerikte Kişisel Verileri (adınız gibi) sağlamayı seçebilirsiniz. Bu kullanıcı içeriğini halka açık bir forumda paylaşarak, bu tür içerikte yer alan Kişisel Verileri ifşa etmeyi seçiyorsunuz ve kararınız üzerinde kontrolümüz yok. Bu tür herhangi bir kullanıcı içeriğinde yer alan Kişisel Veriler de dahil olmak üzere kullanıcı içeriğini, size Hizmetleri sağlama konusundaki meşru ticari menfaatimiz temelinde işleriz.

Ayrıca doğrudan sizden topladığımız Kişisel Verileri, Hizmetlerimizi bize ve kullanıcılarımıza fayda sağlayacak şekilde işletmeye yönelik meşru ticari çıkarımıza dayalı olarak Hizmetlerimizi işletmek, iyileştirmek, anlamak ve kişiselleştirmek için kullanırız. Örneğin, Kişisel Verileri şu amaçlarla kullanırız:

 

– Kullanıcı profilleri oluşturun ve yönetin
– Sizinle Hizmetler hakkında
iletişim kurun – Hizmet duyuruları, güncellemeler veya teklifler hakkında sizinle iletişim kurun –
Hizmetler için destek ve yardım sağlayın
– Web sitesi içeriğini ve iletişimleri tercihlerinize göre kişiselleştirin
– Sözleşme veya yasal yükümlülükleri yerine getirin
– Şunlara yanıt verin kullanıcı sorguları
– Kullanıcı isteklerini yerine getirmek –
Yasal veya sözleşmeden doğan yükümlülüklerimize uymak
– Anlaşmazlıkları çözmek
– Hileli, yasa dışı veya zararlı eylemlere karşı korumak veya caydırmak
– Hizmet Şartlarımızı uygulamak

Üçüncü taraf kaynaklardan aldığımız bilgiler: Bazı üçüncü taraflar bize aşağıdakiler gibi sizinle ilgili Kişisel Veriler sağlar:
– Üçüncü şahıs hizmetleri için hesap bilgileri: Hizmetlerimizi kullanırken bir üçüncü şahıs hizmetiyle etkileşime girerseniz, örneğin Hizmetlerimizde oturum açmak için bir üçüncü şahıs hizmeti (örneğin, Facebook Connect) kullanıyorsanız veya aşağıdakilerden içerik paylaşırsanız. Hizmetlerimiz bu tür bir üçüncü taraf hizmeti aracılığıyla, ilgili üçüncü taraf hizmeti, üçüncü taraf hizmeti ve hesap ayarlarınız bu tür bir paylaşıma izin veriyorsa, belirli Kişisel Verileri (özellikle adınız, kimliğiniz, jetonunuz ve profil resmi URL’niz) bize gönderecektir. Spesifik olarak, bu Kişisel Veriler, Hizmetler aracılığıyla Facebook’a bağlandığınızda kullanıcı profilleri oluşturmamıza ve yönetmemize ve ilerlemenizi senkronize etmemize izin verir. Aldığımız Kişisel Veriler, ilgili üçüncü taraf hizmetiyle ilgili politikalara ve hesap ayarlarınıza bağlı olacaktır.
– Reklam ortaklarımızdan gelen bilgiler: Web sitelerimiz, uygulamalarımız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz, reklamlarımız veya iletişimlerimizle nasıl etkileşim kurduğunuza ilişkin pazarlama veya promosyon hizmetlerinde bize yardımcı olan bazı hizmet sağlayıcılarımızdan (örn. LinkedIn) hakkınızda bilgi alıyoruz. Bu Kişisel Verileri, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında doğrudan pazarlama sağlamaya yönelik meşru ticari menfaatimize dayalı olarak işleriz.

Hizmetlerimizi kullandığınızda otomatik olarak topladığımız bilgiler: Hizmetlerimizi kullandığınızda aşağıdakiler gibi bazı Kişisel Veriler otomatik olarak toplanır:

– IP adresi
– Cihaz tanımlayıcıları
– Web tarayıcı bilgileri
– Sayfa görüntüleme istatistikleri
– Tarama geçmişi
– Kullanım bilgileri
– Çerezler ve diğer izleme teknolojileri (örneğin web işaretçileri, piksel etiketleri, SDK’lar, vb.)
– Konum bilgileri (örneğin IP adresi, posta kodu)
– Günlük verileri (örneğin erişim süreleri, donanım ve yazılım bilgileri)

Bu Kişisel Verileri aşağıdaki meşru ticari çıkarlara dayalı olarak işleriz:

– Ağ güvenliği
– Web içeriğinin kişiselleştirilmesi
– Katılımı dikkate almak için yazı kalitesinin değerlendirilmesi
– Web analizi
– Ödüllerin sağlanması
– İdari konular

Kişisel Verileri toplarken bazen “çerezler” ve diğer izleme teknolojilerini (örneğin, web işaretçileri ve piksel etiketleri) kullanırız. Tanımlama bilgileri, tarayıcınızı veya cihazınızı tanımamıza ve sonraki ziyaretler sırasında işlevsellik, tercihler ve web sitesi performansı açısından tarayıcınızı “hatırlamamıza” olanak tanır ve ayrıca Hizmetlerimizdeki sayfaların ve özelliklerin nasıl ve ne zaman ziyaret edildiğini ve kaç kişi tarafından ziyaret edildiğini bize bildirir. . Hizmetler aşağıdaki çerezleri kullanır:

– Temel Çerezler. Temel tanımlama bilgileri, talep ettiğiniz özellikleri veya hizmetleri size sağlamak için gereklidir. Örneğin, belirli çerezler Sitemizin güvenli alanlarına giriş yapmanızı sağlar. Bu tanımlama bilgilerinin devre dışı bırakılması, belirli özelliklerin ve hizmetlerin kullanılamamasına neden olabilir.
– İşlevsellik Çerezleri. İşlevsel tanımlama bilgileri, Hizmetlerimizle ilgili seçimlerinizi ve ayarlarınızı kaydetmek, zaman içinde tercihlerinizi korumak ve Hizmetlerimize döndüğünüzde sizi tanımak için kullanılır. Bu tanımlama bilgileri, içeriğimizi sizin için kişiselleştirmemize, sizi adıyla selamlamamıza ve tercihlerinizi (örneğin, dil veya bölge seçiminiz) hatırlamamıza yardımcı olur.
– Performans/Analitik Çerezler. Performans/analitik çerezler, Siteyi ziyaret edenlerin sayısı, ziyaretçilerin Sitemizde hangi sayfaları görüntülediği ve ziyaretçilerin Sitedeki sayfaları ne kadar süreyle görüntüledikleri hakkında bilgi toplayarak, ziyaretçilerin Sitemizi ve Hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlamamıza olanak tanır. Performans/analitik tanımlama bilgileri, reklamlarımızla ilgilenenler için kampanyalarımızı ve Hizmetlerin içeriğini iyileştirmemize yardımcı olmak için reklam kampanyalarımızın performansını ölçmemize de yardımcı olur.
– Yeniden Hedefleme/Reklam Çerezleri. Yeniden hedefleme/reklam tanımlama bilgileri, çevrimiçi etkinliğiniz hakkında veri toplar ve sizinle alakalı olduğuna inandığımız reklamları sunabilmemiz için ilgi alanlarınızı belirler.

Çoğu tarayıcı tanımlama bilgilerini otomatik olarak kabul eder, ancak tanımlama bilgilerini engelleme veya silme seçeneğine sahiptir; bu, tarayıcınızın yeni tanımlama bilgilerini kabul etmesini engelleyecek ve (tarayıcı yazılımınızın gelişmişliğine bağlı olarak) her yeni tanımlama bilgisini belirli bir süre içinde kabul etmenize izin verecektir. çeşitli yollar. Bu seçeneklere genellikle tarayıcınızın “Ayarlar” veya benzeri menüsünden ulaşabilirsiniz. Hangi tanımlama bilgilerinin ayarlandığının nasıl görüleceği ve tanımlama bilgilerinin nasıl yönetilip silineceği dahil tanımlama bilgileri hakkında daha fazla bilgi için www.aboutcookies.org veya www.allaboutcookies.org adresini ziyaret edin. Çerezleri engeller veya silerseniz, Hizmetlerin bazı bölümlerinin düzgün çalışmayabileceğini lütfen unutmayın. Bazı durumlarda, tanımlama bilgileri, sizin hakkınızda topladığımız ve sakladığımız diğer Kişisel Verilerle belirli bilgileri toplamamızı sağlayabilir.

Kişisel Verilerin diğer kullanımları: Yukarıda belirtilen kullanımlara ek olarak, topladığımız Kişisel Verileri aşağıdaki meşru ticari çıkarlar temelinde de işleyebiliriz.

– İşimizin, ürünlerimizin ve hizmetlerimizin işletilmesi ve iyileştirilmesi – Ürün ve hizmetlerimizin
pazarlanması
– Müşteri desteği
sağlanması – Dolandırıcılık veya güvenlik tehditlerinden korunma
– Yasal yükümlülüklere uygunluk
– Kurumsal işlemlerin tamamlanması

Verilerinizi Nasıl ve Kimlerle Paylaşıyoruz?

Kişisel Verileri, bizim adımıza çalışan ve bize bu Gizlilik Politikasında veya Hizmet Koşullarımızda açıklanan amaçlarla ilgili hizmetler sağlayan satıcılar, üçüncü taraf hizmet sağlayıcılar ve aracılarla paylaşırız. Bu partiler şunları içerir:

– Analitik hizmet sağlayıcıları
– Personel büyütme ve sözleşmeli personel
– Barındırma hizmeti sağlayıcıları
– Bize belirli hizmetleri sağlayabilecek diğer hizmet sağlayıcılar (örneğin, Chorus.ai)

Ayrıca, tarafınızca başlatılan veya yetkilendirilen bir işlemi tamamlamak veya talep ettiğiniz bir ürün veya hizmeti size sağlamak için gerektiğinde Kişisel Verileri paylaşırız. Yukarıda belirtilenlere ek olarak, bu taraflar ayrıca şunları içerir:

– Diğer kullanıcılar (Hizmetler aracılığıyla başlattığınız veya sizin tarafınızdan yetkilendirilen bir işlemi gerçekleştirmek için kamuya açık olarak veya başka bir şekilde gerekli olan bilgileri yayınladığınızda)
– Sosyal medya hizmetleri (Hizmetleri kullanımınız aracılığıyla onlarla etkileşime girerseniz)
– Sizinle üçüncü taraf iş ortakları Hizmetler aracılığıyla erişim
– Sizin tarafınızdan yetkilendirilen diğer taraflar

Ayrıca, aşağıdakilerin gerekli olduğuna inandığımızda Kişisel Verileri paylaşırız:

– Yürürlükteki yasalara uyun veya kolluk kuvvetleri veya diğer devlet kurumları da dahil olmak üzere geçerli yasal sürece yanıt
verin – Örneğin hizmet şartlarımızı uygulamak, istenmeyen postaları veya diğer istenmeyen iletişimleri önlemek ve bunlara karşı araştırma yapmak veya bunlara karşı koruma sağlamak için bizi, işletmemizi veya kullanıcılarımızı koruyun. dolandırıcılık
– Ürünlerimizin ve hizmetlerimizin güvenliğini sağlamak

Ayrıca, bize izin verdiğinizde Kişisel Verileri üçüncü taraflarla paylaşırız.

Ayrıca, varlık satın almayı veya satmayı seçersek, kullanıcı bilgileri genellikle devredilen işletme varlıklarından biridir. Ayrıca, biz veya varlıklarımızın büyük bir kısmı satın alınırsa veya işimizi kaybedersek veya iflas edersek, kullanıcı bilgileri üçüncü bir tarafça devredilen veya edinilen varlıklardan biri olacaktır ve Kişisel Verileri paylaşacağız. Size sürekli hizmet sunabilmek için meşru ticari çıkarımıza dayalı olarak varlıklarımızı alan tarafla. Bu tür aktarımların gerçekleşebileceğini ve bizi veya varlıklarımızı edinenlerin Kişisel Bilgilerinizi bu politikada belirtildiği şekilde kullanmaya devam edebileceğini kabul etmektesiniz.

Kişisel Verilerinizi Ne Kadar Süre Tutuyoruz?

Sizinle ilgili Kişisel Verileri, bizde açık bir hesabınız olduğu sürece veya Hizmetleri size sağlamak ve Hizmetleri genel olarak tüm kullanıcılar için iyileştirmek için gerekli olduğu sürece saklarız. Bazı durumlarda, yasal yükümlülüklerimize uymak, anlaşmazlıkları çözmek veya borçlu olunan ücretleri tahsil etmek için gerekliyse veya geçerli yasa, kural veya yönetmelik tarafından izin veriliyorsa veya zorunlu tutuluyorsa, Kişisel Verileri daha uzun süre saklarız. Daha sonra, kişisel olmayan veya toplu halde bazı bilgileri saklarız, ancak sizi kişisel olarak tanımlayacak şekilde değil.

Hangi Güvenlik Önlemlerini Kullanıyoruz?

Kişisel Verilerin türüne ve geçerli işleme faaliyetine dayalı olarak uygun teknik ve organizasyonel önlemleri kullanarak Kişisel Verileri korumaya çalışıyoruz.

Çocukların Kişisel Verileri:

AB, Birleşik Krallık, Lihtenştayn, Norveç veya İzlanda’da 16 yaşından küçük hiç kimseden bilerek Kişisel Veri toplamıyor veya talep etmiyoruz. 16 yaşından küçükseniz, lütfen Hizmetlere kaydolmaya veya herhangi bir Kişisel Veri göndermeye çalışmayın. bize kendin hakkında. 16 yaşın altındaki bir çocuktan Kişisel Veriler topladığımızı öğrenirsek, bu bilgileri mümkün olan en kısa sürede sileriz. 16 yaşından küçük bir çocuğun bize Kişisel Veri vermiş olabileceğini düşünüyorsanız, lütfen info@poyrazolive.com.tr adresinden bizimle iletişime geçin.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız Nelerdir?

Aşağıda belirtilenler de dahil olmak üzere Kişisel Verilerinizle ilgili belirli haklara sahipsiniz. Bu haklar hakkında daha fazla bilgi almak veya bir talepte bulunmak için lütfen privacy@Poyrazolive.com adresine e-posta gönderin. Bazı durumlarda, örneğin anlamsız veya son derece pratik olmadığı, başkalarının haklarını tehlikeye attığı veya yasaların gerektirmediği durumlarda talebinizi tam olarak yerine getiremeyebileceğimizi unutmayın, ancak bu durumlarda , yine de size böyle bir karar bildirmek için yanıt vereceğiz. Bazı durumlarda, kimliğinizi ve talebinizin niteliğini doğrulamak için gerekirse Kişisel Verileri de içerebilecek ek bilgileri bize sağlamanız gerekebilir.

– Erişim: Hakkınızda tuttuğumuz Kişisel Veriler hakkında daha fazla bilgi talep edebilir ve bu Kişisel Verilerin bir kopyasını talep edebilirsiniz. Ayrıca bazı Kişisel Verilerinize info@poyrazolive.com.tr adresine e-posta göndererek de erişebilirsiniz.

Düzeltme: Hakkınızda tuttuğumuz Kişisel Verilerin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız, info@poyrazolive.com.tr adresinden bize e-posta göndererek Kişisel Verilerinizi düzeltmemizi veya tamamlamamızı talep edebilirsiniz.

– Silme: Kişisel Verilerinizin bir kısmını veya tamamını sistemlerimizden silmemizi talep edebilirsiniz.
– Rızanın Geri Çekilmesi: Kişisel Verilerinizi rızanıza dayalı olarak işliyorsak (bu tür verilerin toplandığı sırada belirtildiği gibi), rızanızı istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahipsiniz. Ancak, bu hakkı kullanırsanız, belirli Kişisel Verilerinizin kullanımı veya ifşası için, bu tür bir kullanım veya ifşanın size izin vermesi için gerekli olması halinde, duruma göre ayrı ayrı açık rıza vermeniz gerekebileceğini lütfen unutmayın. Hizmetlerimizin bir kısmını veya tamamını kullanmak için.
– Taşınabilirlik: Kişisel Verilerinizin makine tarafından okunabilir bir biçimde bir kopyasını isteyebilirsiniz. Ayrıca, teknik olarak mümkün olduğunda verileri başka bir denetleyiciye iletmemizi de talep edebilirsiniz.
– İtiraz: Kişisel Verilerinizin doğrudan pazarlama amaçları gibi belirli amaçlar için daha fazla kullanılmasına veya ifşa edilmesine itiraz ettiğinizi bize bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
– İşleme Kısıtlaması: Kişisel Verilerinizin daha fazla işlenmesini kısıtlamamızı isteyebilirsiniz.
– Şikayette Bulunma Hakkı: Kişisel Verilerinizle ilgili uygulamalarımız hakkında ülkenizin veya AB Üye Devletinin denetim makamına şikayette bulunma hakkına sahipsiniz.

Kişisel Verilerinizle İlgili Sorularınız Varsa?
Bu GDPR Gizlilik Bildirimi veya genel olarak veri uygulamalarımız hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin:

Ekrem Demirtaş Sk. No.58
Tekeli Menderes/İZMİR

Telefon: +90 232 251 25 55
Faks: +90 232 251 33 43
E-posta: info@poyrazolive.com.tr